FREDAGEN: Gutteklubben Goes to Hell – Lokal Klubb

FREDAGEN: Gutteklubben Goes to Hell – Lokal Klubb

514 514 people viewed this event.
Skeiv Scene og Trondheim Pride ønsker velkommen til FREDAGEN: Gutteklubben Goes to Hell.

Forrige gang Gutta var i byen ble en braksuksess! Og vi gleder oss stort til denne kvelden!
Gutteklubben er klubbkvelder i regi av de fire kameratene Larry, Robin, Lavrans og Richard. Kommer du til Gutteklubben kan du regne med alt fra dønn trivelig til rimelig drøy stemning. Du er invitert, hvem enn du måtte være, til å føle deg som hjemme og ta den helt ut i Guttas
lune barm.
Gutteklubben Goes To Hell er Guttas bidrag til 50-årsmarkeringen for avkriminaliseringen av straffelovens paragraf 213; forbudet av sex mellom menn i Norge (også kjent som Skeivt
kulturår). Her velger de å dykke inn i selve omdreiningspunktet for paragraf 213; rumpehullet.

Gutta skaper et deilig syndig helvete, hvor publikum kan komme i kontakt med sine innerste lyster, og ikke minst; sin anus. De inviterer deg til å bli kjent med nye sider ved deg selv og preferanser du ikke visste du hadde. Kort fortalt; Gutta skal gi deg alt du ikke visste du ville ha.
Gutta er en dragking-gruppe og et kvinnelig maskulint fellesskap, bestående av fire scenekunstnere: Desiree Bøgh Vaksdal, Josephine Kylén Collins, Lærke Grøntved og Ann-Christin Kongsness. De beveger seg fram og tilbake mellom utforskning og nyansering av egen maskulinitet og skamløs sampling av mannlige arketyper.
Som de fire kameratene Larry, Robin, Lavrans og RichHard, har de blitt berykta for sine ville shows i alle slags mulige sammenhenger, for eksempel på Skeivå Rogaland Pride i fjor invitert av RAS. I 2021 stod Gutta blant annet bak Frognerløftet, kuratert av Kloden Teater og TrAP, de åpnet Politisk Korrekt Teaterfestival på Teater Innlandet med Safe Space med Gutta og de var vertskap og kunstnerisk ansvarlige for Kunstsalongene på Globaliseringskonferansen.

For mer info (og tilgang på kultklassikeren Gutta presenterer: GUD) se www.gutta.world og @guttaoslo på Instagram.
———
Oppvarming for kvelden er “Super Gay Productions”
«Sensuell mystikk og humoristisk genderfuckery, det er hva du får med Super Gay Productions, Trondheimsduoen som kjører drag i alle retninger!»
Fredagen, tidligere kalt kvinnekveld, er et sted for alle skeive, som vil henge, mimre kose seg og ha en hyggelig Pride-aften sammen.
Mer info om Kvelden vil komme.
Vi gleder oss til å se deg.

To register for this event please visit the following URL: https://trondheimpride.hoopla.no/sales/event/3469682867 →

 

Date And Time

09.09.2022 Kl: 20:00
 

Location

Lokal Bar — Scene — Klubb
 

Event Category

Share With Friends