Klesbytte og sy-workshop med YHASYME

Klesbytte og sy-workshop med YHASYME

33 33 people viewed this event.

Det blir klesbytte på SIT loftet fra 12:00 til 16:00. Det er mulig å levere inn klær hos Loftet torsdag 1. sept og fredag 2. sept mellom kl. 15:00-23:00. Kan også levere “på dagen” lørdag 3. sept. Maks 7. hele og freshe  plagg per person. 

Samtidig med klesbytte skal YHASYME, sammen med Trondheim Folkebibliotek, ha syworkshop!

 

Vi kjører drop-in gjør-det-selv reparasjon og redesign workshop med veiledning fra YHASYME tvillingene. Dette er en flott mulighet til å gi dine plagg lengre liv. YHASYME er et bærekraftige klesmerket som skaper noe nytt ved å bruke kortreiste gjenbruksmaterialer og brukte klær som de syr om. De har hatt en rekke workshops og sykurs og gleder seg til å hjelpe deg under Trondheim Pride!

Du kan ta med opptil 3 plagg (det er ikke garantert at du får gjort alle 3, men du skal i hvert fall få gjort 1 plagg, det kommer an på omfanget).

Mangler skjorta en knapp? Hull i jeansen? Vil du sy om en kjole til to-delt sett? Trenger du å legge opp buksa? Vi har symaskiner og syutstyr. Vi stiller med diverse knapper, basic trådfarger, stoff o.l. men ønsker du noe spesifikt må du kjøpe dette. Om du skal for eksempel skifte glidelås må du kjøpe ny glidelås selv og ta med.

Butikker hvor du kan handle sytilbehør i Trondheim: NMS Gjenbruk, Sirkulus, Fretex Fjordgata, Stoff og stil, Panduro, M.Sommer, Abby’s Tekstiler, Klar, ferdig – sy!

Du trenger ikke å være med på klesbytte for å være med på syworkshop og motsatt. De er to arrangement som skjer samtidig.

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

03.09.2022 Kl: 12:00
 

Location

Loftet
 

Event Category

Share With Friends