Comfort Hotel Trondheim​

TILREISENDE?

Trondheim Pride 2022 har avtale med Comfort Hotel Trondheim og Clarion Collection Hotel Grand Olav begge med inngang fra Krambugata. Hotellene har begge en avslappet, men ulik atmosfære ideelt for å trekke seg tilbake etter en innholdsrik dag på Trondheim Pride.

Trenger du hotellrom under Trondheim Pride? Velg Nordic Choice og få Pride-rabatt! Kampanjekode: TPRIDE

Book hotellrom på Comfort Hotel Trondheim

Tilbudet gjelder hele prideuka, fra 2. til 11. september. Det ventes mye folk i Trondheim i september så det anbefales å være tidlig ute med å bestille rom.  

Kampanjekoden kan også brukes på de andre hotellene våre i sentrum, som er:

Comfort Hotel® er en hotellkjede som lover å gi våre gjester det de trenger, mens vi skipper det unødvendige. Og på Comfort Hotel Trondheim har vi med alt som er viktig for oss; miljøfokus, perfekt beliggenhet, sosiale rom å trives i. Alt til en beskjeden prislapp. Vi har ambisjoner om å bli Norges beste budget-hotell. Hotellet er skapt for å være en sosial møteplass, med plass til mer enn å bare bo. Her vil vi samle startups, frilansere, gjester og lokale. Hotellet ligger midt i Midtbyen med byens beste beliggenhet. Hotellets hub er Barception der gjester sjekker inn og ut, og samtidig kjøper noe lett matt og drikke. Utenfor døren finner de alt Trondheim har å by på.

Clarion Collection Hotel Grand Olav ligger vegg i vegg med konserthuset Olavshallen, noe som har gitt hotellet kallenavnet “Backstage”. Hotellet bærer preg av musikere som tidligere har bodd hos oss. Hos Clarion collection Hotel Grand Olav har vi med alt som er viktig for oss; miljøfokus, perfekt beliggenhet og serviceinnstilt personale. Hos oss vil man i tillegg til rom, få tre måltider inkludert i prisen. Frokost, fika og kveldsbuffèt holder deg mett og god hele dagen slik at man kan utforske byen. Hotellet har en egen bar hvor man kan kjøpe lett snacks og drikke, og en døgnåpen resepsjon hvor gjester sjekker inn og ut. Hotellet finner du i Midtbyen, og utenfor døren finner du alt Trondheim Sentrum har å tilby.