PAKKETILBUD TRONDHEIM PRIDE 2018

Hovedsamarbeidspartner

  • Pris: 35.000
  • Premium standplass er inkludert i prisen

Hovedsamarbeidspartner er den mest omfattende pakken og inneholder følgende:

Markedsføring på sosiale medier: Hovedsamarbeidspartner får ett innlegg på Trondheim Pride sin Facebookside og Instagram med navn, logo og link til bedriftens/organisasjonens nettside.

Markedsføring på nettside: Hovedsamarbeidspartner får bedriftens/organisasjonens logo på nettsiden, hvor det kommer tydelig frem at de er hovedsamarbeidspartner.

Grafisk materiale: Hovedsamarbeidspartner får bedriftens/organisasjonens logo på majoriteten av det grafiske materialet som produseres før og i forbindelse med selve festivalen. Dette inkluderer blant annet plakater, flyers og frivilliges t-skjorter.  

Stand: Hovedsamarbeidspartner får tilgang på den mest attraktive standplassen

Ordinær samarbeidspartner

  • Pris: 15.000
  • Ordinær standplass er inkludert i prisen

Markedsføring på sosiale medier: Samarbeidspartner får ett innlegg på Trondheim Pride sin Facebookside og Instagram med navn, logo og link til bedriftens/organisasjonens nettside.

Markedsføring på nettside: Ordinær samarbeidspartner får bedriftens/organisasjonens logo på nettsiden til Trondheim Pride i oversikt over ordinære samarbeidspartnere.

Grafisk materiale: Ordinær samarbeidspartner får bedriftens/organisasjonens navn og logo på flyers

Stand: Ordinær samarbeidspartner får tilgang til standard standplass

Standplass

  • Pris: 5.000. Dersom bedriften/organisasjonen mener de har grunnlag for å få redusert pris kan en søknad sendes til leder@trondheimpride.no

Stand: Standard standplass

v