Parade

09. September
kl. 13.00 - 14.30

Oppmøte fra kl 12:00
Munkegata/Bispegata/Ytre Kongsgård
Mer informasjon nedenfor**

Bli med oss i årets pride-parade for å gjøre feiringen større enn noensinne, vise trøndersk samhold og støtte til et mer åpent og inkluderende samfunn! 

Paraden er for mange selve høydepunktet under enhver pride. I år er det derfor med glede vi igjen kan invitere til en fullskala markering av skeiv frigjøring og stolthet. Alle som ønsker å gå i paraden er velkommen til det, enkeltpersoner trenger ikke melde seg på. Vi venter mange tusen i årets parade så det fint om du som tenker å delta møter opp i god tid. Husk gode sko og kle deg etter været. Trondheim Pride oppfordrer alle deltagere til ha med seg pride-flagg etter eget ønske. En kan støtte Trondheim Pride ved å kjøpe flagg og annet utstyr direkte fra oss i forkant av paraden.

Oppmøte for organisasjoner

Deltakere med Plassering A-D
Oppmøte: Bispegata

Deltakere med Plassering E-F
Oppmøte: Ytre Kongsgård

Deltakere med plassering G-H 
Oppmøte: Munkegata

Skal du være med som privatperson?

Som privatperson trenger du ikke å melde deg på paraden. Alle kan møte opp og bli med på folkefesten! 

Om du ønsker, kan du melde deg på eventet nedenfor for å få oppdateringer og en liten påmindelse.

Viktig info

Musikkinnslag, dans eller andre fremvisninger er fint så lenge de ikke bryter med Trondheim Prides retningslinjer eller kommer i veien for avviklingen av paraden. Ønsker din gruppe å markere et skeiv-politiske budskap med bannere eller plakater kan dette meldes på forhånd til Trondheim Pride. Budskap som strider med FRIs politikk og retningslinjer vedtatt av Trondheim Pride samt rene komserielle bidrag og markedsføringsfremstøt er ikke ønsket.

Etter paraden vil det være mulig å overvære en markering med appeller og kulturelle innslag på Torget. Det vill være stands satt opp hvor samarbeidspartnere til årets festival kan presentere seg før og etter paraden. Lørdag 9. september er det også Regnbuemesse i Nidarosdomen kl.11:00, Parade show i Torvet fra kl. 14:30, PRIDE-NATT fra kl. 19:00, Hedwig and the Angry Inch på Cinemateket i Trondheim fra kl. 20.00 og Konsert: VIKING_DEATH_TRAP.EXE i Trykkeriet Scene fra kl. 22:00

Har du spørsmål? Send til Paradeansvarlig i Trondheim Pride!
Siv Stendahl
Epost: Parade@trondheimpride.no
Mob: 99006533

Har du spørsmål om politikk, meningsinnhold og pressehenvendelser? Send til Leder av Trondheim Pride!
Eivind Rindal

Epost: Leder@trondheimpride.no Mob: 99481832