Trondheim Pride Genseren

Norsk

Her er mønsteret til vinneren av Trondheim Pride-genseren konkurransen! Vil du selv strikke genseren? Last ned mønsteret GRATIS nedenfor.

Oppskriften er laget og designet av Siri Dalehamn.
Mønsteret har hun selv kalt for: Proud Genseren
Oppskriften er satt i A4 format om den ønskes og skrive ut.

Mønsteret vil kun være tilgjengelig for nedlastning frem til August 2022*

Designer: Siri Dalehamn
Foto: Alf Robert Karlsen

English

Here it is! The Sweater Patterns from the Winner of the Trondheim Pride-Sweater. Do you wanna try making it yourself? The Pattern is FREE to download. Just click the download button below.

The Pattern is created and designed by Siri Dalehamn and named “Proud Genseren”. If you want to print the recipe it’s set in the A4 format.

Text of the recipe only in Norwegian*
The Pattern will only be available on our website until august 2022*

Designer: Siri Dalehamn
Foto: Alf Robert Karlsen

Jeg hadde lenge gått og tenkt på å lage en egen genseroppskrift, og da jeg så denne konkurransen, var jeg ikke i tvil. Det måtte bli en Pride-genser, eller #proudgenser som jeg har kalt den. I første omgang laget jeg en skisse, og deretter gikk jeg i gang. Dette er den første spede starten på en lang prosess. 
Ikke bare er jeg glad i å strikke, men denne genseren har også en mening. Jeg er så heldig som har to klipper i livet mitt. To som har kjempet for sin kjærlighet, fordi andre mener den ikke er riktig. I oppveksten kjente jeg at jeg var stolt. Stolt over de menneskene som tør å være seg selv, og som står opp for seg selv. Selvfølgelig møtte jeg de som slengte med leppa, men stoltheten ble ikke mindre for det. 
 
I voksen alder har jeg virkelig skjønt den kampen de trolig har hatt. En kamp for å få være seg selv!
 
Derfor ble denne genseren ekstra viktig for meg. Fordi alle har lov til å elske den de ønsker, uansett legning og kjønn.